Advertisement

Manavgat Yangın - Manavgat'ta büyük orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı ... / Yüzyılda pamfilya metropolisi (piskoposluk merkezi) olunca, 5.

Manavgat Yangın - Manavgat'ta büyük orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı ... / Yüzyılda pamfilya metropolisi (piskoposluk merkezi) olunca, 5.. Jul 23, 2021 · manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Yüzyılda pamfilya metropolisi (piskoposluk merkezi) olunca, 5. May 29, 2021 · muğla'nın milas ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ekiplerin yoğun gayretleri ile onuncu 10 saatte kontrol altına alındı. Jun 09, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bir zincir markete ait bir şubede yangın çıktı. Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan bir zincir markete ait şubede saat 04.00 civarında yangın çıktı.

1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Jun 28, 2021 · manavgat'ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda gölgede 40 dereceye ulaştı. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, serinlemek için adeta ölümü göze aldı. May 29, 2021 · muğla'nın milas ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ekiplerin yoğun gayretleri ile onuncu 10 saatte kontrol altına alındı. Kazılar sırasında büyük bir yangın ve çok sayıda deprem izlerine rastlanmıştır.

"Manavgat'taki yangın henüz kontrol altına alınmadı" - Son ...
"Manavgat'taki yangın henüz kontrol altına alınmadı" - Son ... from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Yüzyılda en parlak devrini yaşamıştır. Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve Jul 23, 2021 · manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Jun 09, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bir zincir markete ait bir şubede yangın çıktı. Jun 09, 2021 · zincir markette yangın paniği. Antalya'da çıkan orman yangını söndürüldü. Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan bir zincir markete ait şubede saat 04.00 civarında yangın çıktı. 1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan bir zincir markete ait şubede saat 04.00 civarında yangın çıktı. Jun 21, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde tir'a arkadan çarpan hafif ticari araç sürücüsü ahmet bozkurt (46), ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi. Antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın maddi hasara neden oldu. Jul 23, 2021 · manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Jun 09, 2021 · zincir markette yangın paniği. Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve Antalya'da çıkan orman yangını söndürüldü. Kazılar sırasında büyük bir yangın ve çok sayıda deprem izlerine rastlanmıştır. 1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. 9 haziran 2021 çarşamba , 11:09 manavgat side'de bulunan bir zincir markette gece 04.00 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonunda söndürülebildi. Jun 09, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bir zincir markete ait bir şubede yangın çıktı. Yüzyılda en parlak devrini yaşamıştır. Yüzyıllar arasında arap akınları ile son bulmuştur.

May 29, 2021 · muğla'nın milas ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ekiplerin yoğun gayretleri ile onuncu 10 saatte kontrol altına alındı. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, serinlemek için adeta ölümü göze aldı. Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve 9 haziran 2021 çarşamba , 11:09 manavgat side'de bulunan bir zincir markette gece 04.00 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonunda söndürülebildi. Jul 23, 2021 · manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz.

Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde yangın - Yurt haberleri
Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde yangın - Yurt haberleri from i.dha.com.tr
1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Jun 09, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bir zincir markete ait bir şubede yangın çıktı. 9 haziran 2021 çarşamba , 11:09 manavgat side'de bulunan bir zincir markette gece 04.00 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonunda söndürülebildi. Jul 23, 2021 · manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Jun 09, 2021 · zincir markette yangın paniği. May 29, 2021 · muğla'nın milas ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ekiplerin yoğun gayretleri ile onuncu 10 saatte kontrol altına alındı. Jun 21, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde tir'a arkadan çarpan hafif ticari araç sürücüsü ahmet bozkurt (46), ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, serinlemek için adeta ölümü göze aldı.

9 haziran 2021 çarşamba , 11:09 manavgat side'de bulunan bir zincir markette gece 04.00 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonunda söndürülebildi.

Jun 09, 2021 · zincir markette yangın paniği. Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve Jul 23, 2021 · manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Yüzyılda en parlak devrini yaşamıştır. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, serinlemek için adeta ölümü göze aldı. May 29, 2021 · muğla'nın milas ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ekiplerin yoğun gayretleri ile onuncu 10 saatte kontrol altına alındı. Antalya'da çıkan orman yangını söndürüldü. Jun 09, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bir zincir markete ait bir şubede yangın çıktı. 1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Jun 28, 2021 · manavgat'ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda gölgede 40 dereceye ulaştı. Antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın maddi hasara neden oldu. Jun 21, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde tir'a arkadan çarpan hafif ticari araç sürücüsü ahmet bozkurt (46), ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi. Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan bir zincir markete ait şubede saat 04.00 civarında yangın çıktı.

Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, serinlemek için adeta ölümü göze aldı. 9 haziran 2021 çarşamba , 11:09 manavgat side'de bulunan bir zincir markette gece 04.00 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonunda söndürülebildi. 1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Kazılar sırasında büyük bir yangın ve çok sayıda deprem izlerine rastlanmıştır.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen: Yangın Manavgat ...
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen: Yangın Manavgat ... from icdn.ensonhaber.com
Jun 09, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bir zincir markete ait bir şubede yangın çıktı. May 29, 2021 · muğla'nın milas ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ekiplerin yoğun gayretleri ile onuncu 10 saatte kontrol altına alındı. Kazılar sırasında büyük bir yangın ve çok sayıda deprem izlerine rastlanmıştır. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, serinlemek için adeta ölümü göze aldı. Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan bir zincir markete ait şubede saat 04.00 civarında yangın çıktı. Antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın maddi hasara neden oldu. 9 haziran 2021 çarşamba , 11:09 manavgat side'de bulunan bir zincir markette gece 04.00 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonunda söndürülebildi. Antalya'da çıkan orman yangını söndürüldü.

Yüzyıllar arasında arap akınları ile son bulmuştur.

Jun 09, 2021 · zincir markette yangın paniği. Antalya'da çıkan orman yangını söndürüldü. Kazılar sırasında büyük bir yangın ve çok sayıda deprem izlerine rastlanmıştır. 9 haziran 2021 çarşamba , 11:09 manavgat side'de bulunan bir zincir markette gece 04.00 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonunda söndürülebildi. Jun 28, 2021 · manavgat'ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda gölgede 40 dereceye ulaştı. Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve Yüzyılda en parlak devrini yaşamıştır. Yüzyıllar arasında arap akınları ile son bulmuştur. May 29, 2021 · muğla'nın milas ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ekiplerin yoğun gayretleri ile onuncu 10 saatte kontrol altına alındı. Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan bir zincir markete ait şubede saat 04.00 civarında yangın çıktı. Antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın maddi hasara neden oldu. 1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, serinlemek için adeta ölümü göze aldı.

Posting Komentar

0 Komentar